Bagboy

Ännu ett litet prylinlägg! Har länge behövt en ny väska så att det var verkligen dags nu.
Passar underbart till min pimpiga Marc Ecko-klocka också!



349:- på Stadium med medlemskort


Och för er som blev nyfikna på vad jag har för pimpig klocka kan jag vara lite snäll mot också

Marc Ecko - The Phantom
Har slutat tillverkas, och det enda stället jag har sett den på sen dess står under bilden.

Image and video hosting by TinyPic

4000:- på Stjärnurmakarna

Nörderivideo

Blev rekommenderad en musikvideo precis som faller min nördighet i smaken!
Goldfish med låten We Come Together har gjort en video med så många spelreferenser att de är för många att räkna upp! Denna lägger jag upp till alla er med "1up" inristat i hjärtat.
Kan ju också tilläggas att låten är rätt så catchy den också!


Midsommar

Fick en kommentar om någon som ville se "dagens outfit".
Nu vet jag inte om det var sarkasm eller om det var seriöst menat, men jag tänker inte börja med sådana tramserier.
Dock kan jag glädja er "dagens outfit"-folk med att jag lägger upp bilder när jag köpt något nytt eller när jag känner mig mindre ful än vanligt! Såhär stilig var Biznizman under midsommar, titta han kan också!


Magicka-rea!



Såg igår att det var en riktigt grym REA på Magicka på PC Game Store.
22 spänn för ett spel som har fått såhär bra kritik? Klart som fan att man köper det!

Och som den snälla brodern jag är så köpte jag ett ex till min lillebror också, så det blir väl att sitta ett litet tag och lira det tillsammans med honom ikväll. Myspys! :D

Lär känna Rolle, Bodymods

Hallå alla kära läsare, idag är det ännu ett avsnitt av "Lär känna Rolle"!

Idag tänkte jag bara drämma upp en jävla massa bilder på mina body mods (a.k.a piercingar/tatueringar) och även berätta om framtida planer. Enjoy, och lär känna Rolle!

Vi börjar med mina 12mm-töjningar och min Helix som syns här!
Och nej, jag hade inte tänkt töja mer. Jag tycker 12mm är en väldigt fin gräns där man ser tydligt att det är en töjning utan att örat deformeras á la buddha style!




Härnäst tar vi en titt på min labrett och tunga.




Och över till tatueringarna, i samma ordning som de gjordes.
Den första jag gjorde var "Dream/Reality"-ambigrammet (läs Dream på denna bilden, vänd den upp och ner och det blir Reality istället). Denna är gjord på Lucky Sailor Tattoo lite utanför Kristianstad.




Därefter gjorde jag mina fina nördiga Triforce hos Björn på Tattoo Shop i Malmö.




Och sist men VERKLIGEN inte minst min söta drake som är gjord hos Nicklas på Limhamn Tattoo i Malmö (OBS, nygjord på bilden)




Kommande projekt är att arbeta vidare på högerarmen och högersidan där jag samlar allt, ser det lite som min "klotterarm" där jag gör lite hur jag vill medans jag helst ska låta resten vara clean. Nästa är att bygga ut hela högerarmen till en hel sleeve, har redan massor med idéer på vad som ska finnas med i den, men det avslöjar jag tyvärr inte rikigt än! Denna planeras att göras i höst, så håll utkik på bloggen när värmen börjar avta ;)

Dagens bild

Fett ont i huvudet och seg som fan efter en hård och lång arbetsdag, så jag orkar inte med något mer vettigt än en schleten bild på mig! Kommer mer vettiga inlägg imorgon, promise! :>


Lär känna Rolle, musiken

Tänkte dra igång med ännu en kategori här. Som sagt, detta är bara början gott folk, bloggen kommer växa till något magiskt, jag lovar er! ;D

I den första delen av "Lär känna Rolle" ska jag berätta lite om musiksmaken. Den är rätt så varierad egentligen, men 2 genrer (eller egentligen 3) som ligger mig väldigt varmt om hjärtat är Drum n Bass/Dubstep och Rock.

Tänkte dra 2 exempel från varje genre i form av gamla klassiker som jag har avgudat någon gång i tiden. Drar ner storleken på videorna också eftersom det ändå bara är musiken som spelar roll!

Enjoy och lär känna Rolle!

Vi börjar med en dubstep och en drum n bass-låt.




Härnäst går vi in på rocken. 2 favoriter coming up!
(Tyvärr kunde jag inte embeda dessa, de var skyddade)

System of a Down - Toxicity


Disco Ensemble - Headphones

Hoppas ni hittade något ni gillade. Puss!

Fred the raver

Får jag någonsin barn ska ungen älska Drum n Bass och dubstep lika mycket som jag, och lilla Fred här.
Så jävla skön unge! :D


Uncharted 3

Inte mycket att skriva här egentligen. Inviger min "Nörderier/Spel"-kategori med E3-trailern av Uncharted 3.
Måste säga att det vattnas lite i munnen när jag ser detta!

Tags: GameTrailers.com, E3 2011: Cruise Liner Walkthrough HD, PC Games, PlayStation 3, Xbox 360


Nytt skräp!

Här kommer ännu ett "nytt skräp"-inlägg!

För det första har jag köpt ett nytt halsband i Halmstad, riktigt sinnessjukt snyggt och passar mig perfa eftersom jag är lite svag för bling!



400:- på Kitty's Smycken i Halmstad


Nästa sak på menyn är en ny korthållare. Jag har tröttnat på min gamla skinnplånbok och har flera gånger om tänkt på att köpa en, så det var ett givet köp när jag hittade den bland prylstånden på Metaltown!
(Och till er som inte har så bra koll, "Dudinkalv" är mitt alias över i princip hela internet.)



250:- ink. gravyr på Metaltown


Och sist men inte minst har jag nörd-shoppat hem lite spel som jag tänkte ta igen med. Släpps inte så mycket nytt roligt i spelvärlden de kommande 2 månaderna så då kan man lika bra spela lite äldre grejer som man har missat, smart va? :D



Nej nu ska jag faktiskt bara sätta mig och rålira Assassin's Creed: Brotherhood (till Xbox 360 såklart) och bara chilla hela söndagen. Känner att det behövs.

Peace out bitches, se till att njuta av den sista helgen nu!

Metaltown / System of a down

Helgen hittills har varit minst sagt underbar!
System of a Down gick över alla möjliga förväntningar. De spelade rätt låtar, de spelade dem sinnessjukt bra och likt originalen fastän de var live, och jag ryser bara jag tänker på det.

Tidigare under dagen spelade det lite andra band som exempelvis "Anvil" och "At the gates", men de räknade jag mer som tidsfördriv innan kungarna skulle upp på scen!

Det enda negativa jag har att säga om det hela är hur metaltown totalt (ursäkta språket) knullade alla förbindelser från festivalen på natten. Då metaltown tog plats ute på galoppbanan i Göteborg fanns där ingen kollektivtrafik som kunde ta en från/till festivalen, så det var antingen Taxi, eller speciella Metaltown-bussar som gällde. När alla skulle hem samtidigt mitt i natten så blev det helt sinnessjuka köer, även till taxi, så jag själv fick vänta ca 2,5 timmar innan man fick hoppa in i en taxi och bege sig hem till den sköna varma sängen.

Men allt som allt var det en magisk upplevelse. Att se System live kommer för evigt sitta inpräntat på min näthinna, och det kommer nog dröja många år innan jag slutar kalla dem för mitt absoluta favoritband genom tiderna.

Här kommer lite bilder från kvällen/natten!

På tåget till Göteborg



Folket



Mysigt med solnedgång samtidigt som Anvil spelade



Lite chit chat med vänner innan System



Mäktigt!



Ett minne för livet



Veldit klad rålle!

Göteborg, here I come!

Ready for Metaltown!



På resan ska jag lyssna sönder på musik, men just denna går rätt hett i min spellista just nu.
"Gossip, gossip, nigga just stop it, everybody knows I'm a motherfucking MONSTER"



Badbrallisar

Tänkte kickstarta den utlovade "hej kolla jag har köpt nytt skräp"-kategorin med mitt senaste inköp.
Ett par badbrallor från Affliction! Mina Ed-Hardy-brallor har jag blivit alldeles för fet för verkar det som, så det var dags för ett par nya. Rätt heta, eller vad säger ni?




Och till skillnad från alla andra jävla bloggare så tänker jag inte hålla det hemligt var jag köper mitt skräp och bara skriva ut priset för att skryta om hur jävla dyra kläder man köper!

899:- på venine.se

Dröm sött



Bara jag som tycker att snubben utanför fönstret är grymt obehaglig?

I helgen kommer det komma bilder från Metaltown. Kommer även kickstarta min "köpa prylar/kläder"-mani genom att lägga upp lite om den senaste shoppingen jag har gjort!

Gonatt sötnosar, och glöm inte ta en titt utanför fönstret innan ni lägger er!


Metaltown 2011



Imorgon smäller det! Metaltown 2011 med mina kära vänner. System of a Down är såklart huvudattraktionen, eller vad säger ni? Vilka ska dit? Vilka band ser ni fram emot?

Vi ses i Göteborg gott folk!

Inläggsoskulden

Japp, då var den visst tagen!
Nu har man gått och blivit tofflig som alla andra och skriver ner roliga/sorgliga händelser från sitt liv.

Men en sak kan jag lova, jag är varken tjej eller homo. Jag har absolut inget emot något av de två, men i bloggandet anses jag nog som rätt unik just därför. Att en straight snubbe som jag ska skriva om kläder/prylar/tokigheter är nog ännu mer otippat. Får hoppas att det håller och att folk tycker det är intressant helt enkelt!

Bara så att folk är förberedda på det så kommer jag uppdatera lite när jag känner för det och när jag har något vettigt att skriva, så inga jävla fillerinlägg, vilket å andra sidan också kan medföra att jag inte uppdaterar dagligen, men det får ni fan ta!

Jäkligt tråkigt introduktionsinlägg, but there is more to be seen.

Over and out!

RSS 2.0